Results 1 to 3 of 3

Thread: Erratic vehicle behavior.

  1. #1
    Kickstarter Hologram Nomad
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Omaha
    Posts
    8
    Post Thanks / Like

    Erratic vehicle behavior.

    I had created a little buggy, and drove it for a bit, loads of fun, and the mechanics behind it are great, but after I had been driving I noticed that a block was missing, so I went and added it on, however, once I did this the buggy dropped down into the ground partway and the wheels looked like they were no longer attached, but they still functioned like normal.

    After taking a wheel off, the buggy fell into the ground some more, and when I put the wheel back on, it was stuck in the ground, and after applying power to it, it failed to turn ,so I had to go on without it. Don't know if this is intended, or if this has already been reported, just something I ran into, no pun intended.
    "I don't know what insubordination is. I have never any experience with it. But if there's anyone here who thinks he can teach me, I'd like to teach him my antidote in return" - Hober Mallow - Foundation Series [Isaac Asimov]

  2. #2
    Super Moderator Wazbat's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    395
    Post Thanks / Like
    Sounds strange. Can you get a picture or a video on it?
    If so you should make a bug report thread on it.
    Did you have any lights on it?

  3. #3
    Kickstarter Wreck Nomad
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    hey tell me if im wrong , but arent the larger vehicles bugged?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •