Results 1 to 5 of 5

Thread: Username not working in actual editor.

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Texas, USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Username not working in actual editor.

    My forum username isn't working in the actual editor.

    Am I mistaken, but it should work right?

    Is my forum name and the "webname" different?

  2. #2
    Kickstarter Wreck Nomad Wishblend's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    242
    Post Thanks / Like
    The editor uses your email and password
    Always looking for hidden locations and ways to build

    See my builds https://www.youtube.com/playlist?lis...Zv_ap4HysL3HIl

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Texas, USA
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    It didn't work even with email and password. I created a new account inside the editor.

  4. #4
    Member Maslostroj (Daniel)'s Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    899
    Post Thanks / Like
    Sorry it took this long to reply, you got the right solution. After updating to vBulletin forum, the accounts are now separate (you can use the same e-mail/pass though).
    "Well, I thought. This is how the world works. All energy flows according to the whims of the Great Magnet. What a fool I was to defy him."
    -Raoul Duke

  5. #5
    Kickstarter Alpha Nomad
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Sorry to hijack thread. new guy here. I cant register to try the editor. Keeps clearing the password and warns 'data missing'.\
    edit: my bad, did not have to log in to try.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •