Results 1 to 3 of 3

Thread: Conveyor Shudown on Save/Load

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Conveyor Shudown on Save/Load

    Noticed that after saving, quitting, then loading the same game, the conveyor system regarding power does not function.

    I have checked this on several save games, and it looks like it is limited to biofuel container feeding the bio power modules.

    I have checked with one through four bio-power modules, and the results are the same.

    Upon initial setup, the systems show appropriate power countdown. Once saved, closing the game, then returning to the save, the generators now show a five minute countdown, as if only one biomass canister.

    When rebuilding the conveyor system from scratch (a pain in the rear, but manageable), the system will return to normal. Then do the save, close, restart, and load routine, the problem persists.

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    352
    Post Thanks / Like
    Hi branholm76,

    Thank you for your bug report. We'll have a look at this.

  3. #3
    Developer
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    352
    Post Thanks / Like
    It seems that it works correctly, just displaying wrong numbers. When generator consumes next fuel piece, numbers are corrected. We'll fix the number it in next update.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •