Results 1 to 4 of 4

Thread: Water pump issues?

  1. #1
    Kickstarter Unique Nomad Veshke's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Water pump issues?

    Ok... am I just that dim?? (The answer is probably yes - I'm ok with that!! haha)

    I just tried the water pump - built it in the water and powered it up. It says 100% dirty water as the potential resource and the 'drilling' icon is doing the usual animation (as it does on an auto-miner) - but I have left it for an hour and it produces nothing!!!

    What am I not understanding??


  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    The water pump needs to be clear of dirt from around the intake ports. Just dig around the outside of the pump making a hole of water. You should start getting dirty water then. The water pump needs to be free floating to work

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Kyiv, Ukraine
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    I confirm. I made a well on a lakes shore near water line, put pump there (it touched wells wall) and it worked. Now it makes busy noise and collecting dirty water.

  4. #4
    Kickstarter Unique Nomad Veshke's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Thank you! That helped

    I had trouble getting it placed properly so I got mad and flipped it on its side - works perfectly now!! So nice not to have to sit and press 'E' for ten minutes every once in a while ;)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •